Školní jídelna Masarova
duben 2023
týden 10.4. až 16.4.
 
  
pondělí 10.4.2023
 
Polévka:Velikonoční pondělí - nevaří se
 
úterý 11.4.2023
 
Svačina:Královský chléb, pomazánka s jarní cibulkou, čaj A (01, 07)
Polévka:Brokolicová A (01)
Jídlo 1:Zapečené rybí filé, brambory, červená řepa A (04)
Jídlo 2:Uzené maso, šťouchané brambory, okurka
BLP dieta:Pol. Brokolicová blp, Uzené maso, šťouchané brambory, červená řepa
Polévka žlučník:Brokolicová A (01)
Šetřící dieta:Rybí filé na bylinkách, brambory, červená řepa A (04)
 
středa 12.4.2023
 
Svačina:Kmínový chléb, masová pomazánka, čaj A (01, 07, 10)
Polévka:Cizrnová A (01)
Jídlo 1:Vepřové na leču, rýže, kompot A (01)
Jídlo 2:Žemlovka s jablky a tvarohem A (01, 03, 07)
BLP dieta:Pol. Cizrnová blp, Vepřové na leču blp, rýže
Polévka žlučník:Ragú A (01)
Šetřící dieta:Žemlovka s jablky a tvarohem A (01, 03, 07)
 
čtvrtek 13.4.2023
 
Svačina:Kobliha, ochucené mléko A (01, 03, 07)
Polévka:Z ovesných vloček A (01, 09)
Jídlo 1:Selská sekaná pečeně, bramborová kaše, salát A (01, 03, 07)
Jídlo 2:Obědový salát s nivou, celozrnné pečivo A (01, 07)
BLP dieta:Pol. Rýžová, Přírodní vepřový řízek, brambory, salát
Polévka žlučník:Vločková A (01, 09)
Šetřící dieta:Dietní sekaná pečeně, bramborová kaše, salát A (01, 03, 07)
 
pátek 14.4.2023
 
Svačina:Obložená houska, čaj A (01, 07)
Polévka:Hovězí vývar s játrovými knedlíčky A (01, 03, 09)
Jídlo 1:Svíčková na smetaně, knedlík, ovoce A (01, 03, 07, 09)
Jídlo 2:Smažený květák, brambory s pažitkou, tatarská omáčka, ovoce A (01, 03, 07)
BLP dieta:Pol. Hovězí, Hovězí maso vařené, rajská omáčka, blp knedlík, ovoce A (09)
Polévka žlučník:Hovězí vývar s nudlemi A (01, 09)
Šetřící dieta:Dietní svíčková, knedlík, ovoce A (01, 03, 07, 09)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši
 
NAŠI PARTNEŘI
ZŠ Masarova
i-com - prezentace školních jídelen