týden 16.3. až 22.3.
| |
---|
|
Svačina: | Chléb, pomazánka z taveného sýra, čaj (A:01, 03, 07) |
Polévka: | Jarní zeleninová (A:01, 09) |
Jídlo 1: | Mexické fazole s uzeným masem, chléb (A:01) |
Jídlo 2: | Kuřecí plátek na žampionech, rýže, salát (A:01) |
BLP dieta: | Mexické fazole s uzeným masem, chléb (A:01) |
Polévka žlučník: | Jarní zeleninová (A:01, 09) |
Šetřící dieta: | Kuřecí plátek na žampionech, rýže, salát (A:01) |
|
|
Svačina: | Chléb, vajíčková pomazánka, čaj (A:01, 03, 07)í |
Polévka: | Z ovesných vloček (A:01, 09) |
Jídlo 1: | Smažené rybí filé, bramborový satát (A:01, 03, 04, 07, 10) |
Jídlo 2: | Řecké špagety s olivama a bazalkou (A:01) |
BLP dieta: | Smažené rybí filé, bramborový satát (A:01, 03, 04, 07, 10) |
Polévka žlučník: | Z ovesných vloček (A:01, 09) |
Šetřící dieta: | Pečené rybí filé na zelenině, brambory (A:01, 03, 07, 09) |
|
|
Svačina: | Chléb, mozaiková pomazánka, čaj (A: 01, 03, 07) |
Polévka: | Čočková (A:01, 09) |
Jídlo 1: | Špecle s mákem (A:01, 07) |
Jídlo 2: | Vepřový steak, cibulové brambory, tatarská omáčka (A:01, 07) |
BLP dieta: | Vepřový steak, cibulové brambory, tatarská omáčka (A:01, 07) |
Polévka žlučník: | Květáková (A:01) |
Šetřící dieta: | Piškot s ovocem (A:01, 03) |
|
|
Svačina: | Kobliha, kakao (A:01, 07) |
Polévka: | Z vaječné jíšky (A:01, 03) |
Jídlo 1: | Jitrnicoý prejt, zelí, brambory (A:01, 03) |
Jídlo 2: | Obědový salát s kuřecím masem, pečivo (A: 01, 03) |
BLP dieta: | Jitrnicoý prejt, zelí, brambory (A:01, 03) |
Polévka žlučník: | Z vaječné jíšky (A:01, 03) |
Šetřící dieta: | Kuřecí špíz, brambory, salát (A:01) |
|
|
Svačina: | Obložená žemle, čaj (A:01, 03, 07) |
Polévka: | Hovězí vývar s masovou rýží (A:, 01, 03, 09) |
Jídlo 1: | Znojemská vepřová kýta, knedlík, ovoce (A:01, 03, 07) |
Jídlo 2: | Zapékaný květák, brambory, salát, ovoce (A:01, 03, 07) |
BLP dieta: | Znojemská vepřová kýta, knedlík, ovoce (A:01, 03, 07) |
Polévka žlučník: | Hovězí vývar s masovou rýží (A:, 01, 03, 09) |
Šetřící dieta: | Vepřový závitek, dietní knedlík, ovoce (A:01, 03, 07) |
|